Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Star Wars Republic Commando

2008.05.01

Star Wars Republic Commando Végigjátszás

Felkészülés

Az első pár percben röviden vázolják a helyzetet a születéstől az első küldetésig, semmi komolyabbat nem kell csinálnunk, csak figyelnünk, amikor megkapjuk az irányítást csak nézelődjünk, a hologram robotba lőhetünk párat.

 

 

1: Geonosis

Extreme Prejudice

Miután felvázolták a küldetésünk lényegét leszállunk Geonosisra. Egy társunkat kapásból elkapják, béke poraira. Induljunk el a kis nyíl irányába, majd töltsük fel az életerőt jelző csíkot az erre alkalmas dokkolónál. Álljunk elé és nyomjuk meg a Use gombot, alapból az F billentyű. Ezután haladjunk tovább a csapáson a nagy tűzharcig a roncsoknál. Lőjük ki a droidokat, célszerű a pisztolyt használni, mivel nem mi leszünk a célpontjuk, nem sűrűn lőnek majd vissza. Ezután menjünk be a járatba a többiekhez, majd tovább, az eltorlaszolt résznél lőjük ki az ellent. Ezt követően tovább a járaton ki a szabadba, ott lőjük ki a droidokat és vegyük fel a gránátokat tartalmazó dobozkát a rak részből. Ezután menjünk oda a lejtőhöz, fel, majd nézzünk szét, a képernyőn meg fog jelenni a célpont, ami piros színnel lesz jelölve, ide dobjunk egy gránátot. Ezután fel és lőjünk ki minden ellenfelet, majd a Use gombbal adjuk utasításba a csapattársunknak, hogy menjen oda a falhoz egy bombával. Ezt követően hátráljunk és a jelre robbantsuk fel az egészet a Use gombbal. Ezután tovább, a nagy lépegetővel ne foglalkozzunk, csak megtisztítja az utat nekünk, majd menjünk tovább egyenesen az ajtóhoz, majd át rajta.

 

Into the hive

Menjünk tovább, majd a teremben tápoljunk fel, amiből csak kell. Ezután menjünk el jobbra, fel a lépcsőn és lőjük ki az ellent. Ezután adjuk utasításba, hogy tegyen a társunk bombát az ajtóra. Nézzünk oda és a Use gombot használjuk. Ezután kellő távolságból robbantsuk fel, majd menjünk át és találkozunk a csapatunk másik tagjával. Ezután balra adjuk utasításba a konzolos melót, amivel megszüntethetjük a pajzsot. Ezután tovább, lőjük ki a rosszarcot és a ládák elött a kis narancssárga töltetet. A jobb oldalon van életerő feltöltésre lehetőség, ha kell. Ezt követően menjünk tovább a többiekkel a kirobbantott úton, majd menjünk fel a lépcsőn és adjuk utasításba az ajtó kinyitását. Menjünk át rajta, majd a jobb oldalon jönnek az ellenfelek, lőjük ki őket. Vonuljunk fedezékbe, ha kell, van pár láda ott, ami kiváló fedezék. Ezután menjünk le, majd lőjük ki az ottani ellenfeleket is és adjuk utasításba a bomba elhelyezését a Geonosis Fighterek mellett, majd figyeljünk a túloldalra, ahonnan jön némi ellenfél. Robbantsuk fel őket, majd menjünk el a néhai gépektől nézve balra át az ajtón. Sötét lesz, az X gombbal váltsunk nézetet, amivel a sötétben is jól látunk. Lőjük ki az ellent, majd menjünk tovább jobbra, be a hangárba, váltsuk vissza a nézetet, majd lőjük ki a rosszarcokat. Adjuk parancsba a robbanóanyag elhelyezését, majd balra vegyük fel a cuccokat. Robbantsunk, majd tovább, a droidokat és a rovarszerű lényeket egyaránt elimináljuk. Ezt követően menjünk el balra át az ajtón, majd lőjük ki a droidokat, kerüljük meg a ládákat és menjünk el jobbra, át az ajtókon.

 

The Strength Of Brothers

Leereszkedünk, majd megjön az utolsó társunk. Menjünk az üveghez, lőjük szét, majd lőjük ki az ellent és menjünk a vezető után. Az ajtónál maradjunk tisztes távolságban a szuper harci droidtól, dobjuk meg sűrűn gránáttal őt és a kompániáját. Ezután tovább, majd jobbra, adjuk utasításba az ajtó kinyitását, majd menjünk előre és a ránk rontó újabb erős droidot három gránáttal és teljes össztűzzel gyorsan intézzük el! Ezután át az ajtón, majd lőjük ki a droidokat, gránáttal, mindennel, amink van. Igyekezzünk a főmufti után, aki meg akar szökni. Az erőtér után menjünk vissza, majd fel és adjuk parancsba az emberünknek, hogy foglalja el a helyét. Ezután kezdjük el lőni a Geonosis Fightert, majd miután lezuhant menjünk vissza és menjünk el jobbra a másik ajtóhoz és menjünk be a liftbe.

 

Infiltrate The Droid Factory

Hallgassuk meg a küldetés részleteit, majd mikor kiszálltunk lőjük ki a bogárfejűeket, menjünk az ajtóhoz, adjuk utasításba a felrobbantását, majd közben vegyük fel az új fegyvert a bal oldalon. Menjünk át az ajtón, lőjük ki az ellent, majd tovább jobbra, majd balra, lőjük ki az ellent a hídon is, majd megint balra, le a lépcsőn, és jobbra menjünk ki, lőjük le a bogarakat és a tojásokat, a kis narancssárga töltetek hatásosak tudnak lenni. Ezután tovább jobbra a járható úton, majd ki, lőjük a droidokat és a bogarakat, majd menjünk le, a narancssárga töltetekkel gyorsan és hatékonyan tudjuk elintézni a földi egységeket, ha a közelükben vannak, közben utasításba adhatjuk a többiek fedezékét is, ahonnan fedezni tudnak minket.. Ezt követően menjünk tovább a vezérlőig, lőjünk ki minden ellenállót, majd adjuk utasításba a szerkezet pajzsának kikapcsolását. Ezt követően lőjük a még hevesebben érkező rosszarcokat és adjuk utasításba, hogy tegyenek bombát a szerkezetre. Fedezzük az ott dolgozó társunkat és ha végzett lőjük ki a többi ellenfelet. Mindeközben ha egy kis szünetet látunk töltsük fel magunkat, ha a társunk elbukna élesszük fel, mindenkire szükségünk lesz! Ha kész, akkor menjünk oda a szerkezet utáni járatba és szálljunk rá a liftre.

 

The Heart Of The Machine

Leutazunk, majd menjünk be a járatba, menjünk végig, majd az alagút végén már látjuk a snipper elhelyezését, irányítsuk oda a társunkat, majd mi menjünk tovább, törjünk utat a barikádhoz, lőjük ki az ellent közben. Szereltessünk bombát a torlaszra, robbantsuk be, jobbról lőjük ki a fegyverállványt, majd végezzünk a többi rosszarccal, felülről is támadnak lángszórós rosszaságok, lőjük ki mindet, amint lehet, erősen sebeznek ugyanis, ha valaki elbukna élesszük fel, majd robbantsunk még egyet és ha a társaink életerő hiányban szenvednek utasítsuk feltöltésre őket. Ezután menjünk be a járatba, majd kezdjük el lőni az ellent, balra menjen az egyik társunk a löveghez, a többieket pedig küldjük fedezékbe. Ha már kevés az ellenfél, menjünk előre a peremhez, a csövekre szereltessünk bombát, majd robbantsuk fel, erre kidől egy nagy szikla, amin átjuthatunk, menjünk is át és be a járatba jobbra.

 

Destroy The Factory

Menjünk egyenesen, majd balra, menjünk végig a csöveken és utasítsuk az ajtó kinyitására az emberünket. Ezután robbantsuk fel, lőjük ki a droidokat, majd menjünk tovább a járatban. A hosszú séta után rontsunk rá a droidokra, az ajtót nyitassuk ki, vagy robbantassuk fel a csapattagokkal és menjünk be a rovarokhoz és tapossuk el őket. Ezután küldjük a konzolhoz a társunkat, majd menjünk el jobbra és vegyük fel gyorsan a gránátokat és használjuk a szuper harci droidok ellen, akik jobbról rontanak ránk. Ezután nyittassuk ki a bal oldali ajtót és lőjük ki a droidokat, a végén pedig az erősebb jómadarat. Ezt követően menjünk vissza, ha megsérültünk és töltsük újra az életerőnket. Tovább, át az ajtón, majd jelöljük ki a snipper helyét és menjünk le a lejáró jobb oldalára, legyen az a fedezékünk. Lőjük ki a kisebb csoportokat, majd a konzollal oldassuk fel a védőpajzsot, vegyük fel a muníciót, töltsük vissza a csapatunk és a saját életerőnket és menjünk el balra, lőjük ki a droidokat, menjünk be a járatba, le, majd menjünk el balra, ki, utasítsuk a bomba felszerelésére a társunkat, majd lőjük ki a droid hadat. Ezután menjünk vissza feltöltődni, ha kell és csak utána robbantsuk fel a generátort. A meginduló droidokat fedezék mögül intézzük el, majd tovább, töltsük fel a társainkat is a jobb oldali terminálokon, majd menjünk át az ajtón és lőjük ki a droidokat. A nyíláshoz vezéreljük oda a snippert, szedjük fel a muníciót, majd a következő részen küldjünk mindenkit fedezékbe. Ezután menjünk oda a konzolhoz, irányítsuk oda az emberünket, majd ha kész robbantsuk fel azt, majd tovább a bal oldali járaton a leszálló pályáig, ahol egy hajó vár ránk. A droidokat majd az elintézi, csak az előttünk lévőket kell eliminálnunk. Menjünk oda a hajóhoz és jöhet a következő szint.

 

Advance To The Core Ship

Menjünk el a jobb oldalon, majd lőjük ki a rosszarcokat. Ezután tegyünk robbanóanyagot a sziklákra a bal oldalon a szakadéknál, majd robbantsunk és menjünk oda a társainkhoz. Ezt követően egy emberünk menjen a roncs utáni sziklához, egy emberünk kezelje a roncs még épp lövegét, a többi fedezzen minket, ameddig összeszedjük a muníciót és feltöltjük az életerőnket. Ezután tovább a jobb oldali járaton, lőjük ez ellent ezerrel, majd menjünk tovább, fel a muníciót, hívjuk az embereinket és lőjük ki a bogárkákat. Ezután töltsük fel az embereinket is, ha kell, majd tovább a kanyonban, robbantsuk fel a torlaszt és lőjük ki közben a támadó bogár fejűeket. Menjünk be a nyíláson.

 

Canyons of Death

Irány le, majd menjünk be a kanyonba. A bal oldalról érkeznek majd a rovarkák, lőjük őket serényen, a jobb oldali sziklához irányítsuk oda a snippert. Ezután irány tovább, töltsük fel magunkat, majd menjünk jobbra, lőjük le az ellenfeleket. Ezt követően jön a nagy csata, szuper harci droidok és sima droidok tucatjai ontanak majd ránk, állítsuk az embereinket a sziklákhoz, hogy gránátokkal intézzék el az ellent, majd menjünk körbe a sziklánál, gránátokkal operálva tisztítsuk meg a terepet és menjünk be a létesítménybe.

 

To own the skies

Indulás előre, majd gránáttal, ha van még, robbantsuk be a droid járőr sereget. Ezután jobbra, majd lőjük le, vagy robbantsuk fel a következő járőrt és a két szuper harci droidot. Ezután balra robbantsuk utasítsuk a cuccos felrobbantására a társunkat, majd be jobbra az ajtón. Lőjük le az ellent, majd amikor betörik az ablakot utasítsuk a társunkat, hogy zárja be az ablak melletti konzollal. Közben lőjük le a jómadarakat. Ezután balra fel és lőjük ki gránátokkal a szuper harci droidokat. Ezután balra el, az ajtót nyitassuk ki, vagy robbantsuk be. Át rajta, majd gyorsan irányítsuk az embereinket az ablakok bezárására a konzoloknál az ablakok mellett. A bogárfejűeket közben nyírbáljuk ki, majd ha végeztünk vegyük fel a cuccokat és menjünk el balra fel. Ott lőjük ki a lentebb lévő droidokat, majd robbantsuk fel a középen lévő csövet. Ezután tovább, a droidokat lőjük ki, majd a lenti két szuper harci droidot is robbantsuk szét gránátokkal, ha még van. Lent a két ablakot zárassuk be a csapattársakkal, majd töltsük fel az életerőnket és a társainkét is. Ezt követően robbantassuk be az ajtót, majd menjünk tovább, még pár droidot elintézünk gránátokkal, lemegyünk és jön a következő szint, ha befordultunk balra.

 

Territory

Indulás előre, majd a szikla mellé állítsuk be a társunkat. Ezután menjünk tovább és töltsük fel az életerőnket és a társainkét, a bogarakat tapossuk el gyorsan. Muníciót fel, majd irány tovább a szakadékhoz, a túloldalon intézzük el a droidokat, majd tovább jobbra a járható részen. Ezután menjünk tovább, a roncs lövegéhez irányítsunk egy embert, ő majd elintézi az összes droidot. Ezután tovább a sziklák között, állítsuk a snippert a szikla mellé, majd menjünk balra és végig az ösvényen. Ezután odaérünk egy roncshoz egy nagyobb terepen, ahol több szuper harci droid is van, a löveghez irányítsunk egy embert, ő majd elintézi őket. Ezután töltsük fel magunkat és a csapattársakat, muníciót fel, majd menjünk be az ajtón fent. Ezt követően egy pajzsba ütközünk, menjünk vissza, vegyük fel a rekeszben a fegyvert, majd adjunk parancsot a torlasz felrobbantására és a szikla mellé állítsunk egy fegyverest. Ezt követően lőjük ki az új stukkerrel a szuper harci droidokat, majd a sima fegyverrel intézzük el a kisebb robotkákat. Most jön a meglepi, egy robot pók lépegető, ezt elég nehezen fogjuk eliminálni, úgyhogy jó sokszor mentsük a játékot közben. A lényeg a következő: a robot elején van egy piros rész, azt kell folyamatosan lőnünk bármivel. Menjünk közel hozzá és nem tud ránk lőne, de ha hirtelen leül a földre, akkor gyorsan iszkoljunk el, majd ha megcsinálta a mutatványát, akkor ismét rohanjunk vissza és lőjük tovább a pontot. Ha felrobbant, akkor menjünk oda a pajzzsal védett ajtóhoz, majd menjünk vissza gyorsan a sziklákhoz, mert jön egy kis légi segítség. Miután megszűnt a pajzs gránátokkal intézzük el a szuper harci droidokat, majd a többi doidot is. Menjünk be, majd az ajtót nyitassuk ki. Ezután tovább, az egyik társunkat irányítsuk fedezékbe, hogy fedezzen minket, majd indíttassuk be a hidat. A droidokat intézzük el, majd menjünk tovább és a bal oldalon nyittassuk ki az ajtót, be a nyíláson, majd jön a következő szint.

 

Infiltration of the core ship

Felérünk a lifttel, majd menjünk a szállító irányába, majd el balra a kis nyíláson át, utána jobbra, ismét balra, át a nyíláson, majd a jobb oldalon el, a védelmi robottal ne foglalkozzunk, a kijövő droid mellett menjünk át a nyíláson balra, majd tovább a járható úton a munícióig és az életerő feltöltő konzolig. Ezután menjünk oda az ablakhoz és kezdjük el lőni a rovarfejűt. Az ablak fedezékéből lőjük ki a mögöttünk megjelenő védelmi robotot, majd lőjük le a bogárfejűt is az ablak fedezékéből ki-ki ugrálva, ameddig tüzel ránk. Ezután rakjunk robbanóanyagot a rácsra, tisztes távolból robbantsuk fel, majd be és balra. Ezt követően menjünk egyenesen, be a liftbe, élvezzük a kilátást, majd fent ki, lőjük ki a droidokat és a vezérlő pultokat. Utána tovább ballra és ezt ismételjük meg. Ezt követően a konzolnál ügyködjünk egy kicsit, majd a kinyíló ajtón át menjünk tovább, vegyünk fel minden cuccost és menjünk el balra a liftbe. Fent menjünk ki, majd tovább a nyílásokon át a ránk rontó droidig. Gránátokkal tudjuk a leghatékonyabban elintézni. Ha megvagyunk, akkor még egy jön, vagyis nem lesz egy egyszerű menet kellő muníció nélkül. Ha megvan ez is tegyünk bombát a jobb oldali torlaszra, majd a kis nyíláson át lőjük ki a jómadarat. Ezután robbantsunk, majd menjünk tovább egyenesen, majd jobbra, ne foglalkozzunk a droidokkal csak érjünk be a nyíláson át a liftbe.

 

Waking the Giant

Miután felértünk menjünk ki a doidok után, intézzük el mindet, majd menjünk balra, majd megint jön egy droid adag, daráljuk le őket, majd jobbra. Ezt követően jönnek a droidikák, akiket tisztes távolból rendezzünk le. Amikor épp megfordulnak lőjünk rájuk, majd fedezékbe. Ha a pajzsunk lemerül várjunk, ameddig újratölt. Az oda érkező droidokat lőjük ki, majd menjünk beugróról beugróra a droidikák felé, majd várjuk be a csapattársainkat is, akik a másik oldalról érkeznek majd a robotok mögött. Ha elintéztük őket, akkor vegyünk fel mindent, lőjük ki a maradék droidot, majd tovább a droidok felé, a droidikát intézzük el, majd robbantsuk fel a droid tartót. Ezután intézzük el a maradékot, majd állítsuk be a társainkat az ajtónál. Nyittassuk ki az ajtót, majd dobjunk be egyből egy gránátot a droidoknak. Ezután még két gránát kell, vagy egy össztűz. Ezután menjünk be, majd lőjük ki a rovarfejűt, majd a többi ellenfelet is. Menjünk le balra, irányítsuk a csapattagokat fedezékbe, majd menjünk a felső platform végébe és kezdjünk el matatni a konzolnál. Ezután jön egy pókrobot, amit nem tudunk majd a régebben olvasott módon elintézni. Muszáj lesz távolról, pontos gránátvető támadásokkal elintézni. Ha kifogytunk, akkor bármilyen fegyverrel lőhetünk, ne feledjük mindvégig a piros pontra célozni a gép elején. Ha neki befellegzett, akkor tovább, a társainkat utasítsuk az ajtó kinyitására, majd robbantsuk fel gránátokkal a szuper harci droidokat, a többit pedig intézzük el, ahogy tudjuk. Várjuk meg a felvonót, majd be és irány fel.

 

Belly Of The Beast

Miután felért a felvonó és kinyílt az ajtó lőjük le a droidokat, majd jobbra, tovább a folyosón, a droidikát és a többi droidot gránáttal, vagy egyéb fegyverrel intézzük el, majd tovább a munícióhoz, jobbra, majd a droidikákat és a szuper harci droidokat is gránátokkal nyírbáljuk ki, siessnk, mert ez a szint időre megy, mindössze 5 percünk van! Ezt követően robbantassuk be az ajtót a társainkkal, majd lőjük ki az összes robotot, megint használhatunk gránátokat. Ezután szedjünk fel mindent, majd balra, végig a folyosón és az ajtókon, a droidokat gránátokkal intézzük el, ha nem akarunk hosszas tűzharcokat. A folyosó végén töltsük fel az életerőnket és a társainkét is, majd vegyük fel a cuccost és nyittassuk ki az ajtót. Mikor ide értünk sok időnek kellett maradnia, minimum két percnek (három az ideális, nekem így sikerült) különben nem lesz időnk a droidokat elintézni és a számítógépet is feltörni. Bent lőjünk ki minden droidot, adjuk parancsba a jobb oldali konzolon az adat letöltést, mi addig foglalkozzunk a droidokkal és a droidikákkal. A középső részen a két lőállásba állítsuk be a két társunkat, mi pedig gránátokkal támadjuk meg a droidikákat és a szuper harci droidokat. Amint kifogytunk guggoljunk le és figyeljük a csapattársakat. Ha elestek élesszük fel őket, ez legyen az egyetlen dolgunk, illetve a konzolhoz mindig irányítsunk valakit. Ha megvannak a kódok, akkor kövessük őket a kijárathoz és letudtuk ezt a nehéz szakaszt.

 

 

2: The Ras Procesutor

Ghost Ship Recon

Miután megérkeztünk a kürtőbe menjünk egyenesen, majd jobbra be a helységbe és a konzolon matassunk egy kicsit. Ezután menjünk ki és a kinyíló zsilipen menjünk be, a repülő szörnyikékkel ne foglalkozzunk. Bent menjünk a terem végébe, majd jobbra fel, fent balra muníció, majd menjünk tovább jobbra a folyosón. Ezt követően másszunk be a kis kürtőbe és váltsunk sötétben látó üzemmódra. Ezután menjünk tovább a járható úton, kerüljük ki a csöveket. Menjünk ki, végig a platformon, a beszélgetés után be az újabb kürtőbe, majd tovább, megint jön az éjszakai üzemmód, menjünk végig, majd balra, tovább a nagyobb terembe. Itt intézzük el a repülő robotokat, majd menjünk el jobbra a csöveken. Ezután ki, majd lőjük ki a repülő harci droidot és a jobb oldalon töltsük fel magunkat és vegyük fel a lőszert. Ezután balra, majd menjünk a konzolhoz, kezdjünk matatni vele, majd gyorsan lépjünk ki, mert harci repülő droidok jönnek ellenünk, lőjük ki őket, fejezzük be a konzolon a melót, majd menjünk be a megnyílt járaton.

 

Delta Down

Indulás előre, majd a kinyíló ajtó után jobbra. Menjünk fel balra a lépcsőn, nézzük meg az eseményeket, majd vissza és menjünk el balra a kinyíló kis ajtón át. Lőjük ki a droidot, majd menjünk végig a szerviz járaton és annak a végén is lőjük ki a droidot. Menjünk ki, majd tovább a folyosó végéhez, amint megindulnak a konténerek dobjunk oda egy gránátot, forduljunk meg és lőjük ki a droidot, majd a többi támadót is. Ezután menjünk el balra, majd mikor lentebb érünk és meglátjuk az ellent oda is dobjunk egy gránátot. Ezután lőjük le a még élő ellenfeleket és haladjunk tovább lefele. Lent vegyük fel a muníciót, vissza, majd a rosszarcot lőjük le, vagy nyársaljuk fel. Jobbra, majd be a kürtőbe, egyenesen át, lőjük le a jómadarat, majd ki, a robbanás után lőjük le a másikat is, vegyük fel a fegyverét és menjünk be a nagy terembe. Bent töltsük fel az életerőnket, majd kezdjünk el matatni a konzolon, de 1 másodperc után lépjünk ki és lőjük le az ellent az új szerzeményünkkel. Ha minddel végeztünk fejezzük be a konzolos manővert, majd menjünk tovább arra, ahonnan a sok rosszarc jött. Menjünk jobbra, robbantsuk be az ajtót, majd tovább a folyosón.

 

Unwelcome Visitors

Egyenesen előre, majd menjünk el balra, lőjük le a rosszarcokat, segítsük a többi katonát. A folyosó kereszteződésben a konzolon matassunk egy kicsit, majd menjünk el balra az égő cső mellett. Ezután menjünk be a nagyobb terembe, snipperrel, vagy gránátokkal intézzük el a rosszarcokat, majd tovább a terem túloldalán lévő folyosón, töltsük fel magunkat, majd jobbra haladjunk tovább. Ezután kisebb csapatokban támadnak ránk a jómadarak, gránátokkal intézzük el őket, majd balra, gránátokkal gyorsan küldjük őket a másvilágra, vagy csaljuk őket magunk után, mert a lövegek minket is lőnek. Ezeket a lövegeket fedezék mögül ki nézegetve intézzük el, majd tovább, töltsük fel magunkat és menjünk be a nagyobb terembe. Az előttünk lévő konzolon matassunk egyet, majd intézzük el a ránk rontó őrjáratot. Gránátokkal és a shotgunnal érdemes operálni. Ezután a fenti konzolon is dolgozzunk kicsit, majd menjünk át a másik járatba a túloldalon. Intézzük el az összes ellenfelet shotgunnal, majd robbantsuk be az ajtót és menjünk át rajta.

 

Rescue The Squad

Egyenesen előre, majd jobbra, az ellenfeleket gránátokkal nyírbáljuk ki, majd lőjük ki a droidot és a löveget is. Ezt követően menjünk tovább egyenesen, majd fel, lőjük le a többi rosszarcot és a gránátvetővel a fenti löveget. Töltsük fel magunkat, majd robbantsuk fel a torlaszt. Haladjunk tovább balra, lőjünk bele a robbanóanyagba a jómadár mögött, ezzel a droidot is elintézzük. Ezután tovább, majd lőjük ki a támadókat, vagy csaljuk oda őket a másik robbanóanyaghoz és lőjünk bele abba is. Ezután fel, majd elő a gránátvetőt és a lövegre, a droidokra és a nagy szörnyre is dobjunk egyet, ha van annyi. Ezután menjünk tovább, majd jobbra át az ajtón.

 

Alone

Egyenesen menjünk tovább, majd fel, balra át az ajtón és amint levágódnak a szerkezeti részek a plafonról hátráljunk az ajtóba, dobjunk be gránátokat, ha van és lőjük ki a rosszarcokat. Ezután menjünk egyenesen, le balra, lőjük ki a maradékot, át az ajtón, lőjük ki a droidot, majd a másik rosszarcot és ha kell töltsük fel magunkat a folyosón. Ezt követően menjünk be a terembe, a két támadót elimináljuk, majd vegyük fel a muníciót, át az ajtón, lőjük le a támadókat, jobbra, át az ajtón, vigyázzunk az aknával, intézzük el, majd lőjük ki a rosszarcokat a folyosón és haladjunk tovább. Menjünk át az ajtón, lőjük le shotgunnal az ajtó előtt álló őrt, töltsük fel magunkat, majd jobbra, ha az akna kárt okozott ismét töltsük újra az életerőnket, majd menjünk tovább, a barikádot felrobbanthatjuk, illetve megkerülhetjük. Utóbbinál menjünk át a járaton jobbra, a droidot lőjük ki a túloldalon, menjünk végig a járaton, majd le, forduljunk meg és lőjük ki a rosszarcokat, ha robbantani akarunk, akkor tegyük meg és utána jöhet a lődözés. Haladjunk tovább, majd nézzük végig a mészárlást, nem tehetünk ellene, csaljuk oda a robbanó anyaghoz a jómadarat és eresszünk bele egyet, vagy sorozzuk meg gránátokkal. Ezután Lőjünk még bele, ha kifogytunk és miután elhalálozott vegyük fel a golyószórót a shotgun helyébe. Robbantsuk fel az ajtó előtti torlaszt, át az ajtón, intézzük el a droidot, a távolban lévő robbanó anyagba lőjünk bele, majd intézzük el a maradék rosszarcot. Szedjük fel a muníciót, töltsük fel az életerőnket, majd menjünk az ajtóhoz. Forduljunk meg, majd gyorsan siessünk a folyosó másik végébe. Tegyünk bombát a droid tartóra, majd lőjük ki az ellent, ezután kezdjünk el matatni vele, de csak ha a pajzsunk maximális. Bal oldalon fedezékbe tudunk menni. Ha megvan a bomba, robbantsunk, majd lőjük ki a maradékot és menjünk a társunkhoz és vele együtt át az ajtón.

 

Troika

Kövessük a társunkat, majd lőjük ki a jómadarakat, vagy lőjünk bele a robbanóanyagba mellettük. Át az ajtón, majd a nagy teremben is intézzünk el mindenkit. Át a túloldali ajtón, majd menjünk az ablakhoz, ezután töltsük fel a készleteket, majd magunkat is, le a jobb oldali ajtón, gránáttal törjünk utat a rosszarcok között, majd a fedezék mögül kinézegetve lőjük ki a plafonról az ütegeket. Ezután menjünk vissza ha kell és töltsük újra magunkat, majd vissza és menjünk végig a folyosón. Ezt követően ültessük be a társunkat az üteg mögé és lövessük le vele a támadókat, majd haladjunk tovább balra. Ezután lőjük le a maradék ellent és nyittassuk ki az ajtót. Vegyük elő a golyószórót és csapjunk szét a bent lévő ellenfelek között. Ezután töltsük fel magunkat és a csapattársainkat, majd menjünk az ajtóhoz, a maradék tűzerőnkkel intézzük el a golyószórós pacákot, majd a maradék rosszarcot is a sarkon túl. Töltsük fel magunkat, ha kell és irány az ajtó.

 

Jailbreak

Menjünk el jobbra, gránáttal intézzük el a folyosó végén a jómadarakat, majd menjünk el balra a járaton a munícióért. Ezután állítsuk be az embereinket védeni a helyet, majd haladjunk balra egészen a jobb oldali torlaszig. Ameddig telepítünk oda egy bombát állítsuk be védeni minket az embereinket, majd robbantsunk és menjünk tovább egyenesen, majd balra, az ellenállókat lőjük ki. A folyosó végén jobbra, nyittassuk ki az ajtót, közben lőjük az ellent, majd át az ajtón, a bombával vigyázzunk, hatástalaníttassuk az egyik emberünkkel, fedezzük őt a támadás alatt, a jobb oldalra fent dobjunk egy gránátot és a járatból érkezőkre zúdítsunk össztüzet. Ezt követően A konzolt buheráljuk meg, majd menjünk be a járatba, intézzük el a droidokat, majd élesszükfel a társunkat. Ezután menjünk a torlaszhoz, amit berobbantanak a droidok, intézzük el őket, majd gránátokkal intézzük el a szuper harci droidokat is, majd menjünk be az ajtón.

 

Tactical Supremacy

Induljunk meg előre, gránátokat dobjunk be jobbra, majd intézzünk el mindenkit, a snippert állítsuk a jobb oldali fedezékbe, majd irány balra és menjünk az ajtóhoz, miközben minden ellenállót eliminálunk. Nyittassuk ki az ajtót, majd menjünk fedezékbe és onnan lőjük ki a lövegeket a plafonon. Végezzünk a többi ellenféllel, majd töltsük újra az életerőnket, ha kell a társainkét is. Ezt követően nyittassuk ki a másik ajtót is, majd tovább, lőjünk ki mindenkit, a következő ajtót is robbantsuk be, majd újra tovább, lőjünk ki mindenkit és jöhet a következő ajtó. Itt már nehezebb dolgunk lesz, először indítsuk az egyik társunkat a bomba felszerelésére a droid tartályra, majd lőjük ki a droidokat és dobjunk gránátot a szuper harci droidokra. Az oldalsó járatokban muníciókat találhatunk. Most menjünk balra, megint robbantsuk be az ajtót, majd rohanjunk be és dobjuk meg gránáttal a szuper harci droidot. Ezután a bal oldali fedezékbe irányítsunk egy embert, majd küldjünk egyet a szemben lévő fedezékhez is is. A többi harci droid elintézése ránk vár. Használjuk a gránátokat és a gránátvetőt is, ha kell. Ha mindet elintéztük töltsük újra az életerőnket oldalt, majd menjünk fel és menjünk körbe. Fent irányítsuk fedezékbe az embereket, majd menjünk és szereljük fel a bombát az irányító pult mellé. Mikor végeztünk segítsünk a társainknak elintézni a droidokat, majd robbantsunk egyet.

 

Attack Of The Clones

Miután megkaptuk az utasításokat menjünk vissza, lőjünk le minden ellenfelet, ki az ajtón, jobbra, majd szedjünk fel némi muníciót, vissza, menjünk tovább, majd megjelenik egy újabb droid tartály. Szereltessünk rá bombát, addig foglaljuk le a szuper harci droidokat. Ha kész robbantsunk, majd balra, át az ajtón, egyenesen, szereltessünk robbanóanyagot a torlaszra és a bal oldali aknát hatástalaníttassuk. Ezután robbantsunk, lőjük ki az ellent, a jobb oldalon találunk majd életerő töltőt, ha kellene. Menjünk át a torlasz helyén, majd egyenesen, állítsuk fedezékbe a társainkat, majd törjünk utat egyenesen tovább, mindenkit lőjünk el, majd jobbra és menjünk be a liftbe, a rosszarcokkal ne foglalkozzunk.

 

Lockdown

Amikor leértünk elkezdenek lőni ránk, viszonozzuk a tüzet, majd menjünk el jobbra. Át a folyosón, majd lőjünk ki mindenkit, be a fedezékbe és haladjunk tovább folyosóról folyosóra, közben törjük fel a terminált. Amikor megjelenik egy rakétás üteg vonuljunk fedezékbe és onnan intézzük el a kezelőjét. Haladjunk tovább oda, majd onnan jobbra az üteggel tisztítsuk meg a terepet és menjünk arra. Balra, majd lőjünk ki szokás szerint mindenkit és törjünk fel minden konzolt, amit enged a játék. Ezután megindul a gázszivárgás, ami után vissza kell mennünk és robbantanunk kell az erre kijelölt helyen. Ezután ugorjunk bele a keletkezett üregbe.

 

The Wrath Of The Republic

Lent kapcsoljuk be az éjjel látó egységet, majd menjünk fel, körbe, át az ajtón, a droidot lőjük ki, majd a konzolhoz és a fedezékhez is vezényeljünk valakit. Ezután menjünk tovább a folyosón, az ütegek nem minket lőnek majd. Lőjük ki a droidokat, majd a folyosó végén balra, az ellenfeleinket a lövegek elintézik, az újabb terminált is törjük fel, majd tovább, át az ajtón és menjünk végig a folyosón a hangárig. Ott az üteghez és a snipper helyre irányítsuk az embereinket, majd menjünk le és intézzük el a többit. Ültessük az embereinket a rakéta ütegekbe, majd nekikezdik lőni a hajót. Ezután felrobban majd a hajó.

 

Saving The Ship

Miután megérkezik a Kereskedelmi Szövetség hajója induljunk el a többiek után le a nyíláson, végig a csöveken, majd végig a folyosón, át az ajtón, vegyük fel a muníciót és menjünk be a hangárba. Telepítsünk mindenhova csapdákat, majd helyezzük el a csapattagokat fedezékbe. Ezután várjuk a droidok áradatát. Nem lesz nehéz dolgunk, ha mindenhova robbanóanyagot telepítünk, illetve ha a megérkező hajókat mi magunk szereljük fel bombákkal, melyeket egyből robbantunk is. A bejárat melletti energiafejlesztőt is feltétlen robbantsuk fel, ez a továbbjutás kulcsa, ha ez a hangár kész mehetünk a következőbe.

 

Holding The Line

Kövessük a társainkat, majd menjünk be a hangárba. Fent egy ember fedezzen minket jobbról, majd menjünk le, robbantsuk fel a droid szállítót a jobb oldalon, helyezzünk el tölteteket a robbanó ládákon, majd adjuk utasításba a dokk bejárata melletti energiafejlesztő felrobbantását. Ha fent van a robbanóanyag robbantsunk, majd menjünk a következő hangárba a túloldali ajtón át. A droidokat lőjük ki.

 

Overwhelming Odds

Menjünk tovább a folyosón, majd adjuk utasításba az ajtó zárjának feloldását és tegyünk minden robbanó egységre töltetet. Ezután menjünk át az ajtón, majd vissza, fedezékbe, mert szuper harci droidok jönnek. Csalogassuk őket a robbanóanyaghoz, majd ha már minden társunk visszajött gránátokkal is operálhatunk ott. Ezután menjünk tovább, majd minden egységre tegyünk a folyosón töltetet és a fedezékhez irányítsuk oda a snippert. Ezután lőjük a droidokat, de magunk után is csalogathatjuk őket. Haladjunk tovább, majd a folyosó végén jobbra és be a hangárba. Menjünk balra, egy ember menjen fedezékbe, egy robbantsa a balról eső droid gyártó egységet, egy pedig fedezze őt. Ha az kész tovább körbe, míg eljutunk a szuper harci droidokhoz. Őket is ezzel a taktikával intézzük el, majd a konzolhoz vezényeljünk valakit sürgősen a hatalmas felvonó mellett. Ha az megvan egy lépegető kerül a dokkba, aminek a lövegét használva gond nélkül elintézünk minden ellenfelet és berobbanthatjuk a dokk bejárata melletti áramfejlesztőt. Ha megvagyunk minden társunkkal együtt, akkor menjünk a liftbe, az lemegy és menjünk el balra a járaton.

 

Deus Ex Machina

Indulás előre, majd menjünk végig a csöveken. Amikor kiértünk droidok egész hada jön ellenünk. Menjünk be balra a kis terembe, vegyük fel a muníciót és szórjuk meg elektromos gránátokkal a szuper harci droidokat. Ezután tovább, lőjük a droidokat kegyetlenül, majd haladjunk fedezékről fedezékre és az oldalsó ütegeket is sorozzuk meg. A folyosó végén lőjük ki a maradék robot hadat, majd menjünk el jobbra fel a konzolokhoz. Az egyik fedezékbe állítsuk be a társunkat, míg a másik kettő a két konzollal bíbelődik, amint megvannak jöhet a harmadik, addig nekünk kell őket fedezni és újraélesztgetni. Ezután, ha minden konzol zölden világít megszűnik a droidok áradása és csak a meglévőket kell kiiktatni, lőjük ki őket a maradék gránátunkkal, vagy ha tartalékoltuk, akkor a gránátvetővel. Ezután menjünk el jobbra a másik járaton.

 

 

3: Kashyyyk

The Rescue Of Tarfful

Induljunk el a társaink után, majd állítsuk be őket a sziklákhoz, az ellenséget had lőjék le ők. Ezután tovább, majd menjünk a táborhoz és állítsuk be a sziklához a snippert. Ezután sietve kerüljük meg a rakéta silót és lőjük ki hátulról a kezelőt. Ezután töltsük fel magunkat, majd vegyük fel a muníciót és nyittassuk ki az ajtót. Lőjük le a beözönlő ellenséget, majd menjünk át az ajtón, végig a kanyonban, majd a leomló fal után vonuljunk fedezékbe. Ezt követően robbantassuk fel a bal oldali nyílást, majd menjünk be és menjünk végig.

 

Hard Contact

Egyenesen tovább, majd másszunk ki, lőjünk le minden ellenállót, majd fel a platformra jobbra, tegyünk robbanóanyagot az ajtóra, majd robbantsunk, át a járaton és kezdjük el lőni a rosszarcokat, menjünk fedezékről fedezékre. A jobb oldali fordulónál már a gránátokat is használhatjuk, majd menjünk be a kis épületbe és töltsük újra magunkat és a csapattagokat. Fent robbantsuk be a torlaszt, majd menjünk át rajta.

 

From The Shadows

Menjünk el egyenesen, majd a jobb oldali ajtót nyittassuk ki, a fedezékhez állítsunk egy embert és a gránátvetővel sorozzuk meg a golyószórós pacákot. Ezután át az ajtón, majd szedjük fel a cuccost, menjünk el balra és lőjük ki a rosszarcokat. Szedjük fel a muníciót, majd tovább egyenesen és küldjük az egyik emberünket a konzolhoz. Ameddig az dolgozik fedezzük az oldalt jövő ellenfelektől, majd menjünk a kinyílt cellába és robbantsuk be a falat. Ezután át, lőjünk le minden ellenállót, majd át a jobb oldalon lévő ajtón. Irányítsuk fedezékbe az egyik emberünket, majd gránátokkal intézzük el a golyószórós pacákot, lőjük ki a többi ellenfelet is, majd menjünk tovább az ajtón át. Ezután lőjük le a maradék ellenfelet, majd töltsük fel az életerőnket és a többieket is utasítsuk erre. Ezután tovább, majd engedjük ki a másik börtönlakót is. Ő eltolja majd az útból a torlaszt, majd át, a bal oldalon gránáttal operáljunk, majd lőjünk ki mindenkit, ha van kedvünk, de a lényeg a bal oldali építményben van, a második emeleti ablakon kell kiugrani.

 

The Bodyguards

Egyenesen előre, majd balra, intézzük el a másodlagos támadással a leugró jómadarat, majd menjünk a bal oldali fedezékbe, ami mögül utasítsuk fedezékbe az egyik emberünket, majd kilőve az ellenfeleinket haladjunk tovább jobbra, az építmény bejáratán dobjunk be egy gránátot, majd be, töltsük fel az életerőnket és vegyük fel a muníciót. Ezt követően nyittassuk ki az ajtót, menjünk pontosan az ajtóba, lőjünk bele a robbanó anyagba, lőjük ki a maradékot és utasítsunk valakit a konzol megbuherálására. Ezután hívjuk a társainkat, át az ajtón, lőjük le a rosszarcokat és védjük meg a célpontot. Ezt követően töltsük fel az életerőnket, majd menjünk fel oldalt a platformon, majd át az ajtón és menjünk oda az ablakhoz. Ezután robbantsuk fel a csövet oldalt, majd le, menjünk ki, menjünk az erőtérhez, lőjünk ki mindenkit, ameddig a társunk felrakja a bombát, robbantsunk, majd tovább, nyittassuk ki a bal oldali ajtót és menjünk be. Grevious tábornok csatlósait kell lenyomnunk, ami nem lesz könnyű, bár feltehetően program hiba miatt nekem az elsőt szerencsésen sikerült elintézni, ugyanis ketten támadtak rá, sarokba szorult és könnyű célpont lett, mivel nem tudott mozogni. A lényeg az, hogy lőjük őket amivel tudjuk és ne engedjük Tarfful közelébe őket. Gyorsak, épp ezért rengeteg lőszerre lesz szükség. Ha megvan mind a kettő végeztünk is.

 

Obliterate The Outpost

Indulás előre, majd lőjük ki az ellenfeleket, jobbra, majd hatástalaníttassuk az aknát előttünk. Küldjük a másik aknához az emberünket, majd miután elkezdett matatni vele hívjuk vissza és várjuk meg, hogy az ellenfeleink intézzék el őket. Ezután fel a dombon, lőjünk ki minden rosszarcot, majd jobbra, végig a járaton, lent lőjük ki a rosszarcokat, vagy dobjunk oda egy gránátot. Haladjunk tovább, majd a fatákolmánynál állítsuk be fedezékbe az emberünket és kezdjük el irtani a droidokat. Kerüljük ki a tákolmányokat és menjünk tovább a járaton, töltsük fel az életerőnket, majd haladjunk tovább, a droidokat mindig intézzük el, jobbra, állítsuk fedezékbe az emberünket, majd menjünk tovább a rakéta üteg felé, lőjük ki a kezelőt, intézzük el a bal oldalról áradó ellenséget és menjünk el balra. Tegyünk bombát az ajtóra, robbantsuk fel, intézzük el az ellent, majd be a járatba.

 

Aim For The Heart

Menjünk előre, majd utasítsuk az emberünket a szemben lévő egység robbanóanyaggal történő felszerelésére, majd elő egy gránátot és intézzük el vele a baloldalon lévő üteg kezelőjét. Üljünk be az ütegbe, szereltessünk robbanóanyagot a bal oldali robbanószert tartalmazó konténerre, majd lőjük a droidikákat és a szuper harci droidokat is. Ezután töltsük fel a saját és társaink életerejét a szemben lévő terminállal, majd menjünk tovább arra, amerről a droidok jöttek és robbantsuk fel a jobb oldalon a konténert. Vegyük fel a rakétavetőt és haladjunk tovább. Lent intézzük el a droidokat gránátokkal, majd robbantsuk fel először a droid tartó rekeszt, majd a két konténert és végül a torlaszt is. Vegyük fel a muníciót, töltsük fel az életerőnket, majd fel a dombon, lőjünk ki mindenkit, robbantsuk be az erőteret, intézzük el a droidot, majd aktiváljuk az aknamezőt, így intézzük el a droidika hadat. Lőjük ki a maradék droidot, le, majd tovább a járható úton. A platformnál intézzük el a rosszarcokat, robbantsuk fel a leszálló platformot, lőjük ki a maradék ellenfelet és menjünk a megjelölt részen tovább.

 

Critical Strike

Miután leértünk induljunk el a járaton, majd intézzük el az ellent és tetessük fel a bombát a torlaszra. Robbantsunk, majd lőjük le a többi rosszarcot és töltsük fel az életerőnket és a társainkét is. Ezt követően menjünk a torlaszhoz és várjuk meg, míg berobbantják. Utána gránátvetővel intézzük el a szuper harci droidokat és irányítsuk fedezékbe a társainkat. Intézzük el az ütegeket a zöld gránáttal, vagy ha nincs a gránátvetővel, vagy folyamatos össztűzzel, majd szálljunk be a rakétalövő ütegbe és intézzük el a többi droidot is, akik a bal oldalról jönnek. Töltsük fel az életerőnket, a társainkét is, vegyük fel a muníciót és menjünk tovább. A szuper harci droidokat ontó egységre mi szereljünk bombát, majd robbantsuk is fel, intézzük el gránátokkal a droidokat és rakassunk bombát a következő célpontra. Robbantsunk, majd fel a dombon, az ellenséget iktassuk ki és nyittassuk ki az ajtót. Elő a rakétavetőt, ha felvettük, ah nem jó a gránátvető és a gránátok is, majd kezdjük el lőni a pók robotot. Ha elintéztük (ne feledjük, a piros pontot kell lőni) menjünk a konzolhoz, buheráljuk meg, a légi fedezet majd elintézi a droidokat.

 

The Bridge At Kachirho

A leszállás után menjünk be a jobb oldali járatba, végig a folyosón a járható úton, kövessük a Wookiet, majd a torlaszoknál a folyosó végén robbantás jön, menjünk el balra és át az ajtón szembe és menjünk be a megjelölt helyen, nincs értelme leállni harcolni a rosszarcokkal, hisz továbbjutunk itt.

 

Frontline

Induljunk el a segítőnk után, majd amikor megtámadnak miket irányítsunk mindenkit fedezékbe, majd a gránátvetővel lőjük ki az ablak feletti hatalmas fatörzset. Ezután töltsük fel magunkat hátul, szedjünk fel minden muníciót és menjünk oda az ablakhoz. Berobban majd a bal oldali ajtó, gránátvetővel lőjük ki a golyószórós mamlaszt, majd töltsük fel magunkat és a csapattagokat is. Menjünk a jobb oldali ajtóhoz, nyittassuk ki, majd gránátokkal intézzük el a rosszarcokat, a maradékot lőjük le, balra át az ajtón és menjünk a kijelölt részbe.

 

The Gauntlet

Indulás a csapattárs után, váltsunk éjszaka látó üzemmódra, majd haladjunk tovább, az aknákat hatástalaníttassuk, majd lőjük ki az ellenálló erőket. Tovább egyenesen a csatatérig, majd váltsunk vissza normál nézetbe. A két fedezékbe előttünk irányítsunk két embert, majd menjünk oda a löveghez is gránáttal intézzük el a kezelőjét. Ugorjunk bele, majd lőjük a torlaszon át érkező ellenfeleket. Utasítsuk az egyik társunkat, hogy tegyen a torlaszra robbanóanyagot, majd robbantsuk fel és haladjunk tovább, a másik üteget is gránáttal kezeljük, azt már nem érdemes használni. Tovább befelé, majd lőjük ki a rosszarcokat, a golyószórós pacák ellen a rakétavető a legjobb, de a gránátvető sem utolsó. Ezután tovább, lőjük ki a maradékot és be az ajtón.

 

Detour

Egyenesen haladjunk tovább, majd balra, szereltessük le a társunkkal az aknát, majd tovább, oldalt intézzünk el mindenkit, vegyük fel a muníciót, majd menjünk fel, a fedezékbe kell majd egy ember, tovább, át a hídon, intézzük el az ellenállást pár gránáttal, majd nyittassuk ki az ajtót. Ezt követően át, lőjünk ki mindenkit, balra töltsük fel az életerőnket, majd jobbra tovább, le, lőjünk le mindenkit, majd jobbra, át az ajtón, be a nagy terembe, intézzünk el mindenkit gránátokkal és pontos lövésekkel, majd menjünk a terem végébe, még egy adag rosszaság jön, lőjük ki őket, de egy gránátot egyből dobhatunk az ajtóhoz is. Szedjük fel a muníciót, töltsük újra az életerőnket, ha kell, majd át az ajtón és be a járatba.

 

A Bridge Too Far

Menjünk előre, majd ki, balra, szedjük fel a muníciót és jöhet a nagy menet. Elsőként gránátvetőkkel sorozzuk meg az elől lévő szuper harci droidokat, majd még az üteget is hátul, majd gyorsan adjunk utasítást a két droid rekesz bombával történő felszerelésére és fedezzük őket az üteggel, ameddig elkészülnek, majd robbantsunk egyet. A maradék ellenállót gránátokkal intézzük el, majd töltsük fel magunkat és a csapatot is a fali terminálokon keresztül. Vegyük fel a muníciót és szereltessünk robbanóanyagot a híd közepére. Mivel annak a felrobbantása becsődöl másik módszert kell találnunk a küldetés teljesítéséhez. Várjunk és vonuljunk oldalra fedezékbe. Elő a rakétavetőt és az ajtón kimászó pók robotot sorozzuk meg a rakétákkal. Ezt követően lőjük a piros pontot az elején, ha még mindig egyben lenne. Ha kivégeztük át az ajtón, jobbra, a droidikának tegyünk félre egy elektromos gránátot, majd tovább fel és jobbra be. Vegyük fel az ablak mellől a rakétavetőt és menjünk feljebb egy emelettel, az ottani ablakból lőjük ki rakétával a híd alatti célpontot. Nézzük a tűzijátékot.

 

The Wookiee Resistance

Menjünk vissza, majd jobbra, a berobbanó ajtón át özönlő ellenséget iktassuk ki, majd tovább át az ajtón, jobbra, egyenesen tovább, majd az ajtó után szereltessük le az aknát és induljunk el jobbra, lőjünk ki mindenkit és a terem végében tegyünk fel egy bombát. Töltsük fel magunkat és a társainkat, majd szedjük fel a muníciót, robbantsunk és menjünk át, majd Wookiee kinyitja nekünk a továbbjutást jelentő rácsot.

 

Behind Enemy Lines

Indulás le, majd menjünk végig a járható úton. Menjünk akkor is, ha támadnak, a társaink majd elintézik őket, mi foglalkozzunk a konzollal. Nyissuk ki az ajtót, majd menjünk át, intézzük el gyorsan az ellenfeleket és főleg a repülő droidokat! A konzollal nyissuk ki az ajtót, át rajta, majd hívjuk a társainkat. Menjünk fel, balra menjen egy társunk fedezékbe és jobbra is, majd gránátokkal, vagy a gránátvetővel intézzük el a droidikát és menjünk tovább, majd jobbra. Intézzünk el mindenkit, majd vegyük fel a muníciót és töltsük fel az életerőnket. Ezt követően menjünk a terem végében balra, a droidikákat gránátvetővel tudjuk a leghatékonyabban elintézni. Egy pillanatra se álljunk meg utána, haladjunk a megjelölt ajtó felé.

 

V.I.W.

Előre menjünk, majd át az ajtón és intézzük el az ellenállókat. Robbantsuk be az ajtót, majd intézzük el a droidokat és menjünk el balra. Szedjük fel a muníciót és robbantsuk be a másik ajtót is. Át, irányítsuk fedezékbe a társunkat, majd menjünk az ablakhoz, át rajta, lőjük ki az ellenállókat és a szuper harci droidok ellen használjunk gránátokat és a robbanóanyagokat a teremben. Ha mindenki megmurdelt irány a szoba vége, balra muníció és életerő terminálok. Tovább az ajtón, ha végeztünk és lőjük ki a droidokat, végig a termen, majd menjünk fel, közben lőjünk ki mindenkit, majd fent fedezékből lőjük ki a szuper harci droidot. Tovább, lőjünk ki mindenkit, majd jobbra el a járaton. És menjünk az ajtóhoz. Robbantassuk be és intézzük el a droidokat. Be a terembe, majd át a másik ajtón és menjünk tovább a folyosón.

 

Saving Ammo

Haladjunk végig a folyosón, ki a szabadba, a fedezékbe egy embert állítsunk, majd egyből menjünk oda a droid konténerhez és robbantsuk is fel mihamarabb. A többi droiddal könnyű lesz elbánni, csak a szuper harci droidokkal vigyázzunk. Menjünk az ajtóhoz, majd robbantassuk be és át rajta, a szuper harci droid melletti robbanóanyagba lőjünk bele, majd intézzük el őket amivel tudjuk, majd töltsük fel az életerőnket. Át az ajtón jobbra, lőjünk ki minden droidot, balra el, majd át az ajtón, lőjük ki a droidokat és gránáttal intézzük el a nehezebb eseteket. Át az ajtón, le, majd be a hangárba. Az első fedezékbe menjen egy ember, majd robbantsuk fel az üteg alatti robbanóanyagot, majd menjünk fel balra, a droidokat intézzük el és támadjuk hátba az üteg kezelőjét. Használjuk azt a maradék ellen, majd ki belőle, élesszük újra a társainkat és töltsük újra őket a fali terminálokkal, ha kell, muníciót fel, majd utasítsuk őket a konzolok megbuherálására. Ezután vissza az ütegbe, lőjük a leeső droid konténerből kilépő droidokat és utasítsunk bomba felrakására az egyik társunkat. Robbantsuk fel, intézzük el a többi droidot, majd menjünk oda és robbantsuk be a járatot. Minden ellenállót likvidáljunk és menjünk tovább a folyosón.

 

Live Ordnance

Tovább, majd be a terembe, intézzünk el mindenkit, át az ajtón, át a szobán, ki a szabadba a csatába. Intézzük el az előttünk lévőket, majd utasítsuk az embereinket a konzolok átkapcsolására, egy kivételével, aki a löveg mellé védeni állítunk be. Ügyködjünk mi is, majd a szuper harci droidokat gránátvetőkkel intézzük el, küldjünk valaki egy bomba felrakására, majd robbantsuk fel, amint lehet, ez az elsődleges direktíva a konzolok megvédése és átállítása mellett. A repülő rovarokat hagyjuk, özönlenek folyamatosan, csak a feladatra figyeljünk és arra, hogy ne minket pécézzenek ki. Ha minden kész lőjük ki a maradék ellenfelet, élesszük újra a társainkat, szedjük fel a muníciót, már ha harc közben nem vettük fel mind, majd rakjunk bombát a jobb oldali torlaszra, fel, majd tovább be és jobbra.

 

Fate Of The Resistance

Indulás balra, majd küldjük egy emberünket fedezékbe és intézzük el gránátokkal a bal oldali szuper harci droidot. Ezt követően gránátvetővel és a maradék gránátunkkal intézzük el a többi nehézfiút és lőjük ki a kisebb ellenfeleket. Öltsük fel magunkat, szedjük fel a muníciót, menjünk fel és keressük meg a konzolt hátul. Közben a snipper helyekre küldjük oda a társainkat, hogy védjenek minket, a konzollal mi foglalkozzunk, ha a jobb oldalról lőnek intézzük el a rosszarcot és úgy folytassuk a dolgunkat. Ezután bezáródnak az ablakok, ha végeztünk a buherálással és be kell várnunk a kísérőnket, majd betörik az ajtót, intézzük el a támadókat és irány lefele a következő csata helyszínére. Kezdésnek küldjünk egy embert fedezékbe, majd a akinek kell egy kis életerő azt küldjük a terminálokhoz. Itt Grevious újabb két testőrét kell elintéznünk. A gránátvetőt érdemes használni, de csak ha biztos a cél, a társainkra vigyázzunk, sok a muníció a pályán hozzá! Közben lőjük le a többi rosszarcot is. Ha végüg kövessük figyelemmel az eseményeket és menjünk be a folyosóba.

 

Search And Destroy

Indulás előre, majd a jobb oldalról droidok jönnek, a bal oldali gránátokat használjuk a fenti szuper harci droid ellen, a többit lőjük le. Fel, menjünk az ajtóhoz, nyittassuk ki, majd dobjunk be egy gránátot. Lőjük ki a maradékot, majd tovább a folyosón az ajtóig. Az felrobban, majd jön egy pók robot. Bent körülötte vegyük fel a gránátokat és sorozzuk meg a gránátvetővel és ha kell gránátokkal is, majd át az ajtón mögötte és dobáljuk meg a droidokat egy kis gránáttal, ha még van, illetve bízzuk a Wookiee-ra dolgot. Ezután töltsük fel magunkat és az embereinket a terminálnál és menjünk a promenádra. A fedezék mögül lőjük ki a droidokat és haladjunk egyenesen tovább. A droidikákat is gránátokkal vagy össztűzzel intézzük el, majd jön még egy pókrobot odafent. Őt vagy gránátokkal, vagy össztűzzel intézzük el, de oda is mehetünk elé és ha nem lefele néz a csöve, akkor lőhetjük közvetlenül az érzékeny piros részt elől. Ha elintéztük haladjunk tovább, át az ajtón, a maradék gránáttal és egy igen erős össztűzzel a fedezékek mögül intézzük el a szuper harci droidokat. Ha megvannak menjünk a folyosó végébe és töltsük fel magunkat és a társainkat. Ezután robbantsuk be az ajtót és kezdjük el lőni a droidokat gránátokkal és amink csak van. A lényeg, hogy mindegyik droid rekeszt felrobbantsuk. Kezdjük a hátsó droideka ontó darabbal, majd jöhet a szuper harci droidé is. Fedezzük a társainkat, jobbra gránátokat találunk. Ha megvannak a bal oldalon robbantsuk fel a tartályt, majd kövessük a társainkat. Töltsük fel magunkat és a társakat is, majd vegyük fel a muníciót és be a járatba.

 

Heart Of The Citadell

Indulás előre, majd vegyük fel a gránátokat és használjuk a golyószórós pacák ellen. Tovább, majd a rosszarcokat lőjük ki, a következő golyószórós fickót is gránáttal intézzük el, ha még van, a fedezékek használata kötelező! Ezt követően haladjunk tovább, az egyszerűbb ellenfeleket lőjük ki, a golyószóróval rendelkezőket kábítsuk el és sorozzuk meg a saját golyószórójukkal, már ha felvettük eddig a kezünkbe, vagy dobáljuk szépen tovább gránátokkal. Menjünk el egészen a zárt ajtóig, robbantsuk azt be, majd lőjünk ki mindenkit, töltsük fel magunkat, tovább és irányítsunk mindenkit fedezékbe. Ez után nyittassuk ki az ajtót, majd intézzünk el mindenkit onnan! Ez után menjünk be, elő a golyószórót, vagy amink van és amint szétrobban a kupola dobjunk be a golyószórós pacáknak egy kábító gránátot. Ez után össztűz, majd ha elintéztük szedjünk fel minden muníciót és menjünk el balra az ajtón át. Töltsük fel magunkat és a társainkat is utasítsuk erre, majd robbantassuk be az ajtót és menjünk be fedezékbe, gránátokkal intézzük el a golyószórós mamlaszt, majd a többi rosszarcot is és a két oldalsó fedezékbe küldjünk két embert, középen a konzolhoz pedig egyet. Vegyük elő a golyószórót és lőjük az ellenséget. Ha kész a konzolos móka, akkor lesz végre egy kis világítás és kinyílik az ajtó, át rajta, lőjük ki a jómadarakat, majd töltsük fel magunkat és a társainkat. Fel, át az ajtón és küldjük fedezékbe az egyik emberünket, kettőt a konzolhoz, egyiket megbuherálni, a másikat fedezni őt közben, a rovarokat lőjük mi is golyószóróval, ha még van töltény hozzá. Ha végeztünk menjünk át az ajtón egyenesen, töltsük fel magunkat és át a barikádon.

 

Moving Upstream

Át az ajtón, majd gránátokkal intézzük el a szuper harci droidot, majd egy emberünket küldjük balra fedezékbe. Ezután tovább, majd bal oldalon újabb droidot intézzünk el gránátokkal, oda is küldjünk fedezékbe egy embert, majd tovább és jöhet a harmadik fedezék is. Intézzük el a droidokat, akik az ajtón özönlenek be gránátokkal, majd ugorjunk át a barikádon és tegyünk bombát a droid rekeszre odabent. Robbantsunk, majd intézzük el a maradék droidot. Indulás jobbra, lőjük ki gyorsan a droidokat és fel, át az ajtón és lőjük ki a többi droidot, a szuper harci droidok ellen használjunk gránátokat. Menjünk végig a folyosón, töltsük fel az életerőnket és a társainkét is, ha kell, majd menjünk a Wookiee után. Robbantsuk be az ajtót, majd kezdjük el irtani a droidokat, csak a droidikák és a szuper harci droidok ellen használjunk gránátokat. Ha mindet elintéztük menjünk tovább, kerüljük ki az akadályokat át az ajtón, be a hangárba és irányítsunk két emberünket a két löveghez a dokk bejáratánál, majd megjön Grevious három testőre. A jobb oldalon lesz egy rakéta vető, mi azzal operáljunk. Ha mind a három kimúlt droidok jönnek majd balról az ajtón át, a hátsó löveggel könnyen el lehet intézni őket. Ha megvagyunk a hátsó falon lévő terminálokkal töltsük fel magunkat és a társainkat, majd át az ajtón, le és robbantsuk be az ajtót. Ezt követően menjünk fel a folyosón, közben irtsuk a droidokat és tegyünk robbanóanyagot a rekeszre. Amint kész robbantsunk, majd gránátokkal intézzük el a maradék droidot. Indulás tovább, majd gránátokkal intézzük el a droidikákat is, majd töltés következik. Ezután át az ajtón és gránátokkal, vagy össztűzzel lőjük ki a szuper harci droidokat. Ezután tovább fel, majd a két fedezék mögül kezdjük meg lőni a droid hadat, ami a liften érkezik. Ha mindet elintéztük be a liftbe.

 

The Final Strike

Menjünk fel, vegyük fel a rakétavetőt, majd át az ajtón és irányítsunk mindenkit fedezékbe. Mi törődjünk a pók robottal. Lőhetjük közelről sima fegyverrel a piros pontot, vagy körkörösen mozogva a rakétavetővel az elejét. Mindkettő hatásos. A pályán sok a gránát, kelleni is fog, mert egy újabb robot testőr érkezik, akinél a gránátvető lesz a legjobb. Ha végeztünk jöhet a feltöltés, majd át az ajtón, balra és intézzük el a droidikákat gránátokkal, vagy l. Ha kell menjünk vissza életerő feltöltésre, majd robbantassuk be az ajtót és haladjunk felfele. Intézzük el gránátokkal a szuper harci droidokat, majd tovább fel és töltés következik. Szedjük fel a muníciót és át az ajtón a löveghez. Ott az egyik társunk felszáll, mi menjünk vissza és robbantassuk be az ajtót. Ezt követően előre, a rovarokat intézzék el a társaink, ha akarják ,elő a gránátvetőt és így várjuk a rovarokat és a testőr robotot. Intézzük el gyorsan a robotot, majd utána jöhet a többi bogár, a két társunk fedezékből elintézi őket, így nem lesz gond. Ezután tovább, a bal oldalon vegyük fel a muníciót és fel, töltés jön, majd egyik társunk megy a löveghez. Robbantassuk be az ajtót, majd vegyük fel a muníciót és a lenti szuper harci droidokat gránátokkal intézzük el. Ezután tovább, majd a lenti ellenfelek ellen is jöjjenek a gránátok. Lent töltés jön, majd a bal oldali ajtót nyittassuk ki és menjünk át, bal oldalra küldjük fedezékbe a társunkat, majd a gránátvetővel kezdjük meg szórni a pók robotot. Ha elintéztük jöhetnek a bogarak, majd vegyük fel a muníciót, ami a teremben van. Ezután töltés jön és nyissuk ki az ajtót a terem végében. Át rajta, vigyázzunk a konténerekkel, váltsunk éjjel látó üzemmódba, majd tovább, a rovarfejűeket intézzük el, majd robbantsuk be az ajtó zárját. Át a nagy terembe, majd kezdjük meg sorozni a pók robot elejét gránátokkal és a gránát vetővel. Ha még mindig megvan jöhet a rakéta vető. Ezután intézzük el a rovarfejűeket, majd szedjük fel a muníciót és töltés jön. Az ajtót nyissuk ki, majd fel, az utolsó csapattag beszáll a harmadik lövegbe. Egyedül maradunk, így kell utat törnünk tovább. Nyissuk ki az ajtót, majd elő a robbanó gránátokat és a lehulló tojásokhoz dobjuk oda őket, a rovarfejűeket mind el kell intézni, ez csak muníció kérdése és sikerül, majd menjünk a löveghez és abba lépjünk be mi. Lőjük az anyahajót a megjelölt helyeken és nézzük végig a tűzijátékot, majd jöhet a játék lezárását jelentű eseménysor.

Gratulálunk, végigvitted a játékot!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

c.henrik@freemail.hu

(henrik, 2013.10.10 00:12)

sajnálom hogy sev(delta 07) ugymond meghal,vagy eltunik.

de mi is tortent vele ez kiderul valahogy ? :/

Hozászólás

(Baluma, 2011.06.29 14:16)

Király a szöveg én mingyár kinyomom köszi.

rosszarcok

(Nogri, 2010.12.27 18:09)

Csak annyi hogy a "rosszarcok" és egyéb jelzőkkel ellátott lények noghrik. Aki többet akar tudni: http://varosib.freewb.hu/

-re

(pisti, 2010.08.21 13:09)

nem tok tovább menni a 3 pályánál a fő muftit nem tom kilőni

5553 Kondoros Dobó István utca 61

(Martin, 2010.02.06 17:34)

Ha nem megy legyűrni a páját akkor irjátokbe,hogy darman előbb nyomjátok meg az ö betűt.

ztuz

(uzzu, 2010.01.15 06:05)

zuztuuu

kesztyusdavid@freemail.hu

(dávid, 2009.06.11 17:52)

ghostart@freemail.hu

(ghostart@freemail.hu, 2009.01.02 17:36)

végigolvastad???

alphax@freemail.hu

(Király Dávid, 2008.12.28 13:30)

Igen igen jó a leirás gratula...Megakadtam a
"destroy the factory" misszionál amikor jönnek a super battle niggák és elsöprik az egész szerény csapatomat majd,mire odamennék jól szétbaszni addigra lelőnek!:(

ghostart@freemail.hu

(ghostart@freemail.hu, 2008.11.30 12:29)

mind a 2 panelt meg kell buhizni akkor mehetsz tovább

aurelio97@freemail.hu

(measerk, 2008.11.30 12:12)

a saving ammo-nál 2 panel volt a híd után és a wookienem akar jönni.Csak az a baj gogy nincs kijárat csak az ahonnan jöttünk. nem tok mit csinálni.